Frekvence Fusion

BIONICBAND® frekvence "FUSION" (fúze). Harmonizuje operační systém mozku, jeho koordinaci a synchronizaci. Navozuje relaxaci těla a soustředěnou mysl. Harmonizuje paměť a zrak. Je vhodná pro řešení problémů pod tlakem a stresem. Zmenšuje pocit hladu – skvělý pomocník při hubnutí. Tato frekvence je vhodná pro nonstop nošení a může být i vaším prvním náramkem BIONICBAND. BionicBand Fusion najdete ZDE.

Více dozvíte v tomto videu:

Podívejte se na zpětnou vazbu na frekvenci Fusion:

"Fusion je za mne paráda. Zlepšila se mi paměť a jakoby rychlejší uvažování. Pozoruji, že často předvídám bezprostřední situaci, což mě samotného překvapilo. Také jsem si všiml, že s ním mnohem lépe vidím a zaostřuji. Žena mi říkala, že s ním má menší hlad než předtím." K.

"Po nasazení náramku Fusion se mi k mému překvapení hodně zlepšil zrak. Nečekala jsem, že to bude takový rozdíl! Cítím se uvolněně, opadl ze mě stres a jasněji myslím. Také se mi mnohem líp spí 😊 Rozhodně tento náramek předčil mé očekávání!" Z.

"Pomohl nám s oslabenými orgány, dle testování na Bicomu vyšly oslabené ledviny po nasazení náramku do pár minut bylo další testování již bez oslabení daného orgánu... Celkově se s touto frekvencí cítíme moc dobře. Mne osobně dodává i energii. Za mne je to s Mastrem Top frekvence. Tyto 2 jsou fakt pecka" M.

"Moc děkuji za nový náramek Fusion! Mamince (77) pomohl. Prodělala loni na jaře tři po sobě jdoucí záněty. Během řady týdnů pobytu v nemocnici záněty uzdravila, ale tělesně natolik zeslábla , že zůstala trvale upoutaná na lůžko. V poslední době bývala nepřítomná, přestávala vnímat. Dal jsem jí náramek Fusion. Sice neomládla, nepřestala po velkou část dne spát, ani nevstala po roce ležení zázračně z postele, ale znovu vnímá, občas se krásně usměje a stisk ruky je vřelý, jako dříve. Díky moc!" T.

"Měla jsem možnost vyzkoušet náramek a byla to pro mě jasná volba vzhledem k rodinné ananamnéze a mohu ho vřele doporučit . Dokonce jsem přestala mít chuť k jídlu což je jeho další bonus , tak že 👍" R.

Do 17.5 máme SLEVU 15 % na novou frekvenci Fusion!

BionicBand frekvence Fusion najdete ZDE.

IMG_9093

IMG_8752