Na co je dobrý BionicBand SPORT?

Venku je krásné letní počasí a máme větší chuť sportovat, pracovat na zahradě, jezdit na kole, jinými slovy jsme více v pohybu. Občas potřebujeme více energie a síly. Jeden z dobrých pomocníků pro takové náročné činnosti je BIONICBAND® SPORT. Je upraven na frekvenci, která harmonizuje fyzickou námahu a sport. Je skvělým společníkem při sportu, sexu a fyzické práci. BionicBand frekvence Sport najdete ZDE.

Proto máme novou AKCI: do 11.6. získáte silikonový náramek BIONICBAND® SPORT ZDARMA ke každé objednávce nad 1500 Kč/60 Eur. V nákupním košíku uvidíte dárek a tlačítkem "Změnit" si vyberte velikost. Eshop BionicBand ZDE.

Na co je dobrý BionicBand frekvence Sport a s jakou frekvencí se dobře kombinuje, najdete v tomto videu.

Podívejte se na zpětné vazby na náramek BionicBand Sport:

"Náramek Sport energeticky "nabuzuje", kdy člověk cítí přísun energie, kterou je v tu chvíli potřeba umořit, používám při cvičení v posilce a v cyklistice. Super záležitost." R.

"Veľa športujem, takže som sa rozhodol aj pre frekvenciu Šport. Mám ich dva na oboch rukách. Vzhľadom na to, že pracujem aj s váhou, vidím ten rozdiel, ktorý vďaka náramku dokážem zvládnuť. Tiež je skvelý pre sex." T.

IMG_8752

IMG_9659